header-bottom_img header-bottom_img

Mein Einkaufswagen:

0 item(s)
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Privacy Policy

Privacy

Dilara Boekhandel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met ons deelt altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. .

Persoonlijke gegevens

Bij Dilara Boekhandel worden de gegevens van alle klanten vertrouwelijk behandeld. Bij het plaatsen van een bestelling zijn de volgende gegevens nodig voor de verzending van de producten of om u te kunnen contacteren over uw bestelling: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en email adres. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden of doorgegeven aan derden, met uitzondering van derden die ingeschakeld worden bij de uitvoering van u bestelling. Dilara Boekhandel waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om u persoonlijke gegevens te beschermen.

U kunt ten alle tijde al uw persoonlijke gegevens laten verwijderen door Dilara Boekhandel te contacteren via mail of telefoon. 

Mein Einkaufswagen

Sie haben keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.