header-bottom_img header-bottom_img

Mein Einkaufswagen:

0 item(s)
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Nederlands

Nederlands

Artikel 1 auf 10 von 30 gesamt

Seite:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Raster  Liste 

 1. DE EDELE KORAN

  Het meest gelezen boek ter wereld, volledig in het Nederlands vertaald. Van het eerste vers tot het laatste vers in duidelijk leesbare taal. Bovendien is zijn voor de duidelijkheid op de meeste pagina's notities toegevoegd, met betrekking tot de betekenis van sommige verzen. Naast de vertaling bevat dit boek ook de originele tekst in het Arabisch, zoals dat is opgetekend in de oude geschriften. Het boek is zeer mooi vormgegeven met een harde kaft en gouden opdruk. Een klassieker voor iedere geïnteresseerde. Het boek bevat 114 Hoofdstukken, 879 pagina's en een alfabetische index. Uitgever:Islamitisch Cultureel Centrum Nederland ISBN:90-73355-08-7 Eerste druk:1996 Auteur: ICCN Pagina's: 879 Taal: Nederlands
  mehr dazu
 2. EEN EENVOUDIGE UITLEG VAN DE KORTE HOOFDSTUKKEN VAN DE KORAN

  Een eenvoudige uitleg van de korte hoofdstukken van de koran Door een groep geleerden onder leiding van shaykh Saalih ibn ‘Abdil-‘Aziez Aal Ash-Shaykh Dit boek bevat naast de vertaling van hoofdstuk Al-Hoedjoeraat (49) tot en met de laatste hoofdstuk An-Naas (114) ook een beknopte en nuttige uitleg van ieder vers.
  mehr dazu
  15,00 €
 3. DE KORAN 2de Druk

  De nieuwe Koranvertaling! Wilt u de werkelijke Islam leren kennen in plaats van alleen af te gaan op mediaberichtgeving? Wilt u zelf achterhalen waar de Islam voor staat zodat u daar zelf uw eigen mening over kunt vormen? Dan is dit uw kans! Islamdocent en imam Aboe Ismail heeft samen met een aantal van zijn studenten de betekenissen van de Koran vertaald naar het Nederlands. Vergeleken met andere vertalingen wordt de lezer door deze vertaling een betere mogelijkheid geboden om de Koran te begrijpen. Deze vertaling kenmerkt zich naast een correcte weergave van de betekenissen van de Koran door eenvoud en duidelijkheid waardoor het toegankelijk is voor iedereen.
  mehr dazu
  25,00 €
 4. TADJWIEDREGELS

  Tadjwiedregels is een boek voor alle beginners om de vele verschillende klankvormen in de Arabische taal en de articulatieplaatsen te leren. In dit boek is getracht de Tadjwiedregels uit te leggen, in de hoop dat dit boek voor de Nederlandstaligen een alternatief biedt om woorden in het Arabisch zo goed mogelijk te kunnen reciteren. By Azzedine Karrat - Oem Moedjahid
  mehr dazu
  6,00 €
 5. De Koran, uitleg voor kinderen

  Als kind vragen stellen aan de Koran is spannend en leerzaam. Voor ouders schept het een band met het kind om samen de Koran te ontdekken. In deze prachtig geïllustreerde koranuitleg maken kinderen speels en creatief kennis met de verhalen over de grote profeten en de betekenis van korte soera's. Het kind kan zelf vragen stellen en krijgt ook vragen terug: - Wie of wat is Allah? Waarom hebben we een Koran gekregen? - Wat heb jij over jezelf ontdekt? - Wat is een goed mens? Zo iemand als jij? Net als alle andere kinderen, lijken moslimkinderen vaak op mini-volwassenen met een volle agenda om maar niets te missen en goed te presteren. Moslimouders verwachten vaak dat vanuit de Koran een zekerheidsgeloof wordt aangeboden aan het kind, vol duidelijke regels en pasklare antwoorden. Toch blijkt het waardevoller voor een kind om zelf te ontdekken waar het naar zoekt. Een zelf ontdekt antwoord blijft nu eenmaal beter hangen dan iets wat van buiten af wordt opgelegd. In de Nederlandse cultuur zien leerkrachten daarom een vrij gesprek met het kind als een betere voorbereiding op de veelkleurige samenleving. De Koran, uitleg voor kinderen is bedoeld voor thuis, de moskee en de bovenbouw van islamitische basisscholen. Het verschijnt als eerste deel in een serie van vier delen. Ook voor kinderen in het niet-islamitisch onderwijs én hun ouders is deze kennismaking met de Koran een uniek en verrassend leesavontuur.
  mehr dazu
  30,00 €
 6. Quran Karim Nederlands vertaling Wit

  Quran met nederlands vertaling. Buitenkant is van thermo leer
  mehr dazu
  30,00 €
 7. Quran Karim Nederlands vertaling Bruin

  Quran met nederlands vertaling. Buitenkant is van thermo leer
  mehr dazu
  30,00 €
 8. Quran Karim Nederlands vertaling Roze

  Quran met nederlands vertaling. Buitenkant is van thermo leer
  mehr dazu
  30,00 €
 9. Quran Karim Nederlands vertaling Rood

  Quran met nederlands vertaling. Buitenkant is van thermo leer
  mehr dazu
  30,00 €

Artikel 1 auf 10 von 30 gesamt

Seite:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Raster  Liste 

Mein Einkaufswagen

Sie haben keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.