header-bottom_img header-bottom_img

Mein Einkaufswagen:

0 item(s)
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mehr Ansichten

Zwarte sesamzaad olie

Verfügbarkeit: Auf Lager

10,00 €

Schnellübersicht

Sesamolie bevat vitamine B1,B2, B3, B5, B6 en B9, een hoog gehalte aan Omega-6 en aminozuren en vele mineralen zoals calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, selenium en zink. Sesamolie wordt al duizenden jaren als een genezende olie gebruikt, met name in India waar het al in de Veda’s als uitmuntend wordt benoemd voor de behandeling bij ziekten. De olie is van nature antibacterieel en antiviraal.

Sesamolie kan zowel in- als uitwendig goede diensten bewijzen. Uitwendig is het bijvoorbeeld een voortreffelijke bescherming voor baby’s billetjes en eveneens een uitstekende massageolie die de huid kalmeert en verzacht, ook na zonnebrand en vooraf als bescherming tegen zwemmen in chloorwater. In de neus aangebracht vormt het een afweer tegen infecties.
ODER

Details

Sesamolie bevat vitamine B1,B2, B3, B5, B6 en B9, een hoog gehalte aan Omega-6 en aminozuren en vele mineralen zoals calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, selenium en zink. Sesamolie wordt al duizenden jaren als een genezende olie gebruikt, met name in India waar het al in de Veda’s als uitmuntend wordt benoemd voor de behandeling bij ziekten. De olie is van nature antibacterieel en antiviraal. Sesamolie kan zowel in- als uitwendig goede diensten bewijzen. Uitwendig is het bijvoorbeeld een voortreffelijke bescherming voor baby’s billetjes en eveneens een uitstekende massageolie die de huid kalmeert en verzacht, ook na zonnebrand en vooraf als bescherming tegen zwemmen in chloorwater. In de neus aangebracht vormt het een afweer tegen infecties.

Zusätzliche Information

Color Nein

Produkttags

Verwenden Sie Leerzeichen um Tags zu trennen. Verwenden Sie Apostrophe (') für Phrasen.

Mein Einkaufswagen

Sie haben keine Artikel in Ihrem Einkaufswagen.